Biertruffels2021-04-11T22:37:52+02:00

Biertruffels

Weizen   Blond   Tripel
Stout   Barley wine   Porter
Fruity sours   Lentebier

Biertruffel-Logo

Biertruffels

De met de hand gemaakte chocoladetruffels hebben een vulling op basis van bier en melkchocolade omringd met een coating van pure Belgische chocolade. Wekelijks maken we nieuwe combinaties en smaken.

Biertruffels zijn te koop op de volgende locaties:

Voor vragen of bestellingen mail: thomas@debierbalie.nl

De Bierbalie BiertruffelsDe Bierbalie BiertruffelsDe Bierbalie BiertruffelsDe Bierbalie Biertruffels

HORECA TRAINING

bekijk aanbod…

PROEVERIJEN

bekijk aanbod…

OP LOCATIE

mail voor een afspraak…

nieuws & opinie

De bier industrie is volop in beweging,
lees hier alles over de ontwikkelingen.

25: De Bierbalie (met Thomas Wijns) – Podcast met de podcast-fabriek & The Beertenders

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , , , , |

In aflevering 25 van The Beertenders Podcast is Thomas Wijns van De Bierbalie te gast. Met zijn bedrijf biedt hij allerlei bierworkshops aan. Van onderhoud tot aan tapcursussen. In deze aflevering praat hij ons daar uitgebreid over bij. http://https://podcast-fabriek.nl/afleveringen/25-de-bierbalie-met-thomas-wijns/ Lees verder >

De Bierbalie bedient horeca nu vanuit Haarelm

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , |

DE BIERBALIE BEDIENT HORECA NU VANUIT HAARLEM Zytholoog Thomas Wijns verhuist met zijn bedrijf De Bierbalie van Amsterdam naar Haarlem. Het biedt hem meer ruimte en meer mogelijkheden om de bierkennis in Nederland te vergroten. Hij biedt nog meer dienstverlening voor de horeca. De Bierbalie naar creatieve hub Lees verder >

‘Administreren verbetert bierkwaliteit en vermindert verlies’

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , |

 ‘Administreren verbetert bierkwaliteit en vermindert verlies’ Thomas Wijns is zytholoog en heeft bieradviesbedrijf Bierbalie. Ook werkt hij in Bar Alt in Amsterdam als biersommelier. Op de Dag van het Bier presenteerde hij zijn ideeën over hoe ondernemers meer uit hun bestaande bierassortiment kunnen halen. Dat begint volgens Lees verder >

Thomas Wijns
Thomas Wijnszytholoog (bierexpert)
Als gediplomeerd zytholoog (bierexpert) heeft Thomas Wijns een passie voor ambachtelijk gebrouwen bieren. Na zijn opleiding aan de Hotelschool The Hague en een carrière als manager bij biercafé Arendsnest en freelance biertrainer richtte hij in 2018 De Bierbalie op om zijn passie voor bier te delen. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en workshops aan horecaprofessionals in het buitenland.

Blijf op de hoogte van de activiteiten in de bierbalie en schrijf je nu in voor de news.

    Ga naar de bovenkant