
Training voor horecapersoneel
De Bierbalie biedt drie speciale modules aan voor horecapersoneel. Alle trainingen samen vormen een degelijke basis om als bierprofessional je vak uit te oefenen.
Horecatrainingen opties:

nieuws & opinie
De bier industrie is volop in beweging,
lees hier alles over de ontwikkelingen.
Biermythes deel I
De Ongelovige Thomas Cacao op de cappuccino, wijn in een waterglas en citroen in het bier. De horeca kent heel wat ingesleten gewoontes, maar waar slaan ze eigenlijk op? Om met het bier te beginnen: dat is toevallig mijn vak, en als ‘ongelovige Thomas’ neem ik in Lees verder >
Hop gepast
‘Lass uns trinken’, zegt James Watt, eigenaar van de Schotse brouwerij BrewDog, terwijl hij op de bar staat van de BrewDog-bar in de hippe Berlijnse wijk Mitte. De bar is net geopend en James proost daarop. Direct achter hem hangt een lichtbak waarop alle dertig tapbieren staan Lees verder >