Training voor horecapersoneel
De Bierbalie biedt drie speciale modules aan voor horecapersoneel. Alle trainingen samen vormen een degelijke basis om als bierprofessional je vak uit te oefenen.
nieuws & opinie
De bier industrie is volop in beweging,
lees hier alles over de ontwikkelingen.
De opmars van bier…
De opmars van bier: trends, kennis en in de praktijk De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot de grote multinationals. En er is geen enkele horecazaak met louter pils meer over. Speciaalbier Lees verder >
Overzicht opleidingen: www.nederlandsebiercultuur.nl
In de volgende link is een mooi overzicht te vinden van alle bieropleidingen in Nederland. https://www.nederlandsebiercultuur.nl/databank/brouwerij?brouwerij_id=3456&task=display&controller=brewery&view=brewery&option=com_senb&65310b600880c39e6a8cff630286a93e=1
Leidingen en biertap reinigen: ‘Reinheid zit in de regelmaat
Leidingen en biertap reinigen: ‘Reinheid zit in de regelmaat’ Wanneer je zaak dagelijks bommetje vol zit, of -zoals tijdens lockdown- lang leegstaat; leidingen en biertap reinigen dient met regelmaat te gebeuren, vertelt expert op dit gebied Thomas Wijns. 'Wacht niet tot je weer open mag om dan Lees verder >