Taponderhoud2020-11-13T14:10:25+01:00

Taponderhoud

Voor meer beter bier in de horeca zijn een goed onderhouden tapinstallatie en bierleiding essentieel. De Bierbalie biedt een bierleiding-spoelservice aan om de kwaliteit van getapt bier te waarborgen.

Welke service leveren wij?

  • Het professioneel reinigen van alle bierleidingen

  • Reinigen en ontsmetten van de tapkraan

  • Reinigen en ontsmetten van de tapkoppeling

  • Temperatuurcheck van de koeling

  • Co2-advies voor de juiste afstelling

  • Ph-check na reiniging

  • leidingcontrole op knikken of breuken

  • aanleg van tapboek en onderhoud

  • Tap- en serveeradvies voor personeel

  • Afspraak en spoelen op flexibele tijden

Bel voor een afspraak: 06 818 058 05
of mail: 
thomas@debierbalie.nl 

HORECA TRAINING

bekijk aanbod…

PROEVERIJEN

bekijk aanbod…

OP LOCATIE

mail voor een afspraak…

nieuws & opinie

De bier industrie is volop in beweging,
lees hier alles over de ontwikkelingen.

De opmars van bier…

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

De opmars van bier: trends, kennis en in de praktijk De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot de grote multinationals. En er is geen enkele horecazaak met louter pils meer over. Speciaalbier Lees verder >

Overzicht opleidingen: www.nederlandsebiercultuur.nl

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

In de volgende link is een mooi overzicht te vinden van alle bieropleidingen in Nederland. https://www.nederlandsebiercultuur.nl/databank/brouwerij?brouwerij_id=3456&task=display&controller=brewery&view=brewery&option=com_senb&65310b600880c39e6a8cff630286a93e=1

Leidingen en biertap reinigen: ‘Reinheid zit in de regelmaat

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , |

Leidingen en biertap reinigen: ‘Reinheid zit in de regelmaat’ Wanneer je zaak dagelijks bommetje vol zit, of -zoals tijdens lockdown- lang leegstaat; leidingen en biertap reinigen dient met regelmaat te gebeuren, vertelt expert op dit gebied Thomas Wijns. 'Wacht niet tot je weer open mag om dan Lees verder >

Thomas Wijns
Thomas Wijnszytholoog (bierexpert)
Als gediplomeerd zytholoog (bierexpert) heeft Thomas Wijns een passie voor ambachtelijk gebrouwen bieren. Na zijn opleiding aan de Hotelschool The Hague en een carrière als manager bij biercafé Arendsnest en freelance biertrainer richtte hij in 2018 De Bierbalie op om zijn passie voor bier te delen. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en workshops aan horecaprofessionals in het buitenland.

Blijf op de hoogte van de activiteiten in de bierbalie en schrijf je nu in voor de news.

    Ga naar de bovenkant