Taponderhoud2020-11-13T14:10:25+01:00

Taponderhoud

Voor meer beter bier in de horeca zijn een goed onderhouden tapinstallatie en bierleiding essentieel. De Bierbalie biedt een bierleiding-spoelservice aan om de kwaliteit van getapt bier te waarborgen.

Welke service leveren wij?

  • Het professioneel reinigen van alle bierleidingen

  • Reinigen en ontsmetten van de tapkraan

  • Reinigen en ontsmetten van de tapkoppeling

  • Temperatuurcheck van de koeling

  • Co2-advies voor de juiste afstelling

  • Ph-check na reiniging

  • leidingcontrole op knikken of breuken

  • aanleg van tapboek en onderhoud

  • Tap- en serveeradvies voor personeel

  • Afspraak en spoelen op flexibele tijden

Bel voor een afspraak: 06 818 058 05
of mail: 
thomas@debierbalie.nl 

HORECA TRAINING

bekijk aanbod…

PROEVERIJEN

bekijk aanbod…

OP LOCATIE

mail voor een afspraak…

nieuws & opinie

De bier industrie is volop in beweging,
lees hier alles over de ontwikkelingen.

25: De Bierbalie (met Thomas Wijns) – Podcast met de podcast-fabriek & The Beertenders

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , , , , |

In aflevering 25 van The Beertenders Podcast is Thomas Wijns van De Bierbalie te gast. Met zijn bedrijf biedt hij allerlei bierworkshops aan. Van onderhoud tot aan tapcursussen. In deze aflevering praat hij ons daar uitgebreid over bij. http://https://podcast-fabriek.nl/afleveringen/25-de-bierbalie-met-thomas-wijns/ Lees verder >

De Bierbalie bedient horeca nu vanuit Haarelm

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , |

DE BIERBALIE BEDIENT HORECA NU VANUIT HAARLEM Zytholoog Thomas Wijns verhuist met zijn bedrijf De Bierbalie van Amsterdam naar Haarlem. Het biedt hem meer ruimte en meer mogelijkheden om de bierkennis in Nederland te vergroten. Hij biedt nog meer dienstverlening voor de horeca. De Bierbalie naar creatieve hub Lees verder >

‘Administreren verbetert bierkwaliteit en vermindert verlies’

maart 7th, 2021|Tags: , , , , , , , , |

 ‘Administreren verbetert bierkwaliteit en vermindert verlies’ Thomas Wijns is zytholoog en heeft bieradviesbedrijf Bierbalie. Ook werkt hij in Bar Alt in Amsterdam als biersommelier. Op de Dag van het Bier presenteerde hij zijn ideeën over hoe ondernemers meer uit hun bestaande bierassortiment kunnen halen. Dat begint volgens Lees verder >

Thomas Wijns
Thomas Wijnszytholoog (bierexpert)
Als gediplomeerd zytholoog (bierexpert) heeft Thomas Wijns een passie voor ambachtelijk gebrouwen bieren. Na zijn opleiding aan de Hotelschool The Hague en een carrière als manager bij biercafé Arendsnest en freelance biertrainer richtte hij in 2018 De Bierbalie op om zijn passie voor bier te delen. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen en workshops aan horecaprofessionals in het buitenland.

Blijf op de hoogte van de activiteiten in de bierbalie en schrijf je nu in voor de news.

    Ga naar de bovenkant